Tech BlogBrand Name

En del av ledningsgruppen för framtidens fullstack utvecklare

Will & Skill har under 2020 hållit i ett flertal programmeringskurser tillsammans med Nackademin. Totalt har ca 100 elever utbildas inom Front-End utveckling och Fullstack utveckling.

Fokuset på Front-End utbildningen har varit Javascript, React, React Router Dom, Jest mm. Vi började med att gå igenom grundläggande funktionalitet i React och hur den moderna webben ser ut. Därefter fick eleverna lära sig mer djupgående kunskaper inom hur man pratar med externa api:er, skapar inloggning samt bygger interaktiva webblösningar, med hjälp av Single Page Application arkitektur.

Kurserna som vi höll för utbildningen inom Fullstack utveckling fokuserade på liknande tech-stack, men gav en mer helhetsförståelse för hur Back-End och Front-End interagerar med varandra.

Under första kvartalet 2021 så väljs Will & Skill in i ledningsgruppen för utbildningen Webbutvecklare fullstack open source. Vi ser fram emot att tillsammans med Nackademin och övriga medlemmar i ledningsgruppen jobba för att proaktiv lösa det kompetensbehovet som idag existerar i vår bransch.

Är du intresserad av en utbildningen som lär dig utveckla moderna interaktiva webbplatser, dynamiska applikationer samt integration mot betalsystem? Passa på att söka utbildningen hos Nackademin.

© 2021 Will & Skill