ignore
blur blob
blur blob jobb triangle
boxer logo
bequoted logo
nove lund logo
nike logo
acne logo
ericsson logo
creuna logo

Våra projekt

Vi har framgångsrikt levererat över 100+ projekt i olika branscher de senaste åren. Här listar vi några utav dessa:

Bredda ditt nätverk

Yrkesdörren

Touchbase

Social Visual Merchandising

TouchBase

Bli klimatsmart

Manetos

grewguard

Säkrare flyg

CrewGuard

Coding react, desktop view
blur blob
Project icon

Projekt

Vi sätter ihop ett projektteam med de bästa kompetenserna som behövs för att uppnå era mål. Tillsammans gör vi idé till verklighet.

icon
Maintenance icon

Underhåll

I en digital värld är det viktigt att IT-system utvecklas och förvaltas. För att uppnå detta erbjuder vi dedikerade och involverade utvecklare som kontinuerligt jobbar med systemet. Vi hjälper er att hålla era produkter levande.

icon
Mobile icon

iOS & Android

Behöver ni hjälp med att utveckla en App? Vi har erfarenhet och kunskap av att bygga innovativa och funktionella appar för olika plattformar med hjälp av den senaste tekniken (Swift, Java och React Native).

icon
Front-End & Back-End Icon

Front-End & Back-End

Vi håller oss ständigt ajour med de senaste teknikerna inom front-end. Med verktyg som HTML, CSS, Javascript, React och React Native bygger vi snabba och intuitiva gränssnitt som sätter användaren i fokus. Dessutom jobbar vi med allt ifrån databasmodellering till API-utveckling samt integration mot tredjepartsleverantörer, såsom Firebase, DIBS, Swish och Mandrill. Vi använder oss av de senaste välbeprövade ramverken för att snabbt bygga upp stabila och användarvänliga gränssnitt.

icon
Support Icon

Drift & Support

Majoriteten av våra projekt underhålls och driftas av våra hosting-ansvariga. Vi lägger stort fokus på servrarnas säkerhet samt ser till att servrarna övervakas och uppdateras. Vi har även väletablerade processer för att hantera data- och säkerhetskopior.

icon
Consultants icon

Konsulter

Vi bistår gärna med kunniga och engagerade utvecklare för konsultuppdrag. Hör gärna av dig om du har ett uppdrag där vi kan hjälpa just dig.

icon
blur blob
python logo
django logo
next.js logo
react
vercel logo
storyblok
blur blob
Kontoret på Warfvinges väg 45

Bild från intern workshop på Warfvinges väg 45

blur blob
blur blob
blur blob

Kontakta oss

Will & Skill Map
spinner icon
blur blob
blur blob
blur blob