Tech BlogBrand Name

En digitalbyrå i Stockholm 👋

Vi är en digitalbyrå med ett brinnande intresse för att utveckla produkter och tjänster tillsammans med våra kunder.

Vi är en digitalbyrå i Stockholm som hjälper företag att ta fram digitala produkter och tjänster samt bistår med kunniga och engagerade utvecklare för konsultuppdrag.
Vårt mål är att leverera lösningar som underlättar vardagen för våra kunder. Med hjälp av intuitiva användargränssnitt och stabila plattformar bygger vi framtidens affärssystem. Vi strävar efter att skapa långsiktiga och tillitsfulla relationer med våra kunder. Detta gör vi genom att vara transparenta och alltid leverera den bästa lösningen för kunden.

Vad erbjuder vi?

Vi hjälper er att lyckas med era digitala satsningar genom att utveckla lösningar specifikt för er verksamhet. Hemsidor, interna system, digitala betallösningar, affärssystem samt Android- & iOS-appar är exempel på lösningar som vi levererat. Vi erbjuder även förvaltning och underhåll av nya och befintliga system.

Projekt!

Vi sätter ihop ett projektteam med de bästa kompetenserna som behövs för att uppnå era mål. Tillsammans gör vi idé till verklighet.

Förvaltning!

I en digital värld är det viktigt att IT-system utvecklas och förvaltas. För att uppnå detta erbjuder vi dedikerade och involverade utvecklare som kontinuerligt jobbar med systemet. Vi hjälper er att hålla era produkter levande.

Front-End!

Vi håller oss ständigt ajour med de senaste teknikerna inom front-end. Med verktyg som HTML, CSS, Javascript, React och React Native bygger vi snabba och intuitiva gränssnitt som sätter användaren i fokus.

Back-End!

Vi jobbar med allt ifrån databasmodellering till API-utveckling samt integration mot tredjepartsleverantörer, såsom Firebase, DIBS och Mandrill. Dessutom använder vi oss av de senaste välbeprövade ramverken för att snabbt bygga upp stabila och användarvänliga gränssnitt.

iOS & Android!

Behöver ni hjälp med att utveckla en App? Vi har erfarenhet och kunskap av att bygga innovativa och funktionella appar för olika plattformar med hjälp av den senaste tekniken (Swift, Java och React Native).

Drift & Underhåll!

Majoriteten av våra projekt underhålls och driftas av våra hosting-ansvariga. Vi lägger stort fokus på servrarnas säkerhet samt ser till att servrarna övervakas och uppdateras. Vi har även väletablerade processer för att hantera data och säkerhetskopior.

Kompetenser

Vi är ett team duktiga utvecklare med olika specialkunskaper, som jobbar aktivt med att ligga i framkant. I vårt arbete använder vi välbeprövade metoder för att leverera långsiktiga lösningar och lägger dessutom stort fokus på kompetensutveckling genom bl.a. hackathons, seminarier och interna Show & Tells.

För att läsa mer om våra tekniker och vårt tekniska arbete, besök gärna vår techblogg.

Med hjälp av välbeprövade tekniker skapar vi stabila, skalbara och modulära lösningar. Vi jobbar agilt för att få till ett strukturerat och mätbar arbetssätt.

Social Visual Merchandising

TouchBase

TouchBase är ett socialt verktyg för att effektivisera arbetet inom Visual Merchandising. Via verktyget rapporteras bilder och statistik från butikerna in till TouchBase där datat sammanställs och förmedlas till Managers. Detta underlättar arbetet och hjälper huvudkontoret att se till att riktlinjer följs.

TouchBase är vår egna produkt och vi arbetar ständigt med att hålla den uppdaterad och levande. TouchBase används via ett webbgränssnitt för huvudkontoren och en mobilapp för butikerna. Läs gärna mer om projektet på touchbase.se.

WebbMobilutvecklingFörvaltningHostingAngularFront-EndiOSBack-EndAndroidDjangoReact Native
Bli klimatsmart

Manetos

Manetos arbetar med klimatsmarta lösningar genom att tillhandahålla tjänster som ökar komforten hemma samtidigt som man sänker energiförbrukningen genom exempelvis värmestyrning.

Arbetet började i projektform med en ombyggnad av hela externwebben. Därefter utvecklades ett kundanpassat betalsystem med orderhantering och tillhörande underhåll samt förvaltning.

WebbAngularFörvaltningDjango CMSDjangoFront-EndBack-EndBetalsystem
Bredda ditt nätverk

Yrkesdörren

Yrkesdörren arbetar med att matcha nya och etablerade svenskar och tillhandahåller en organisation för att boka ett enkelt möte med syftet att bredda användarnas professionella nätverk. Yrkesdörren är en av verksamheterna inom det nationella initiativet ÖppnaDörren (ett initiativ av Axfoundation), en icke vinstdrivande verksamhet grundad av Antonia Ax:son Johnson.

Tillsammans med Axfoundation och Service Design-byrån Oceans Observation jobbar vi aktivt med förvaltning och vidareutveckling av Yrkesdörren och ÖppnaDörren. Resultatet är ett par externwebbar med tillhörande matchingssystem.

WebbDjangoFörvaltningInternsystemFront-EndHostingBack-EndDjango CMSAngularReact
Säkrare flyg

CrewGuard

CrewGuard är ett företag som arbetar med att göra flygbranschen säkrare. Genom en smidig mobillösning genomförs alkoholkontroller av all besättningspersonal innan take-off.

Vårt samarbete har varit från idé till implementering. Produkten är en mobillösning för alkoholkontroller. Vi har utvecklat en mobilapp, iOS & Android, samt arbetat med både mjuk- och hårdvara för att få till en fungerade lösning.

MobilutvecklingFront-EndFörvaltningBack-EndiOSAndroidHostingIoT
Rätt försäkring för din verksamhet

Osséen

Osséen är en försäkringsförmedlare som hjälper företag, fastighetsägare och industrier att hitta det optimala försäkringsskyddet för sin verksamhet.

Vi inledde arbetet med Osséen genom att bygga ett helt nytt CRM-system, baserat på en utvärdering av deras tidigare system. Arbetet fortsatte sedan med att vi hjälpte dem med sin externwebb och numera är de en förvaltningskund som vi arbetar aktivt med.

WebbFront-EndFörvaltningBack-EndHostingCRMDjangoAngular

Våra Kunder

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och hjälper dem att ta sin produkt från idé till verklighet. Vi tar hand om driften för produkten/tjänsten och hjälper mer än gärna till med förvaltning. Tveka inte att boka in ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur vi kan hjälpa just er.

Söker du jobb?

Vi letar ständigt efter fler kollegor som vill vara med och hjälpa våra kunder att bygga framtidens IT-system.

Kontakta oss

Vill ni diskutera en idé, utveckla er tekniska plattform eller få hjälp med att påbörja er digitala resa? Tveka inte att höra av er. Vi sitter vid Hornstull i Stockholm och träffas gärna. Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-410 99 141.

© 2022 Will & Skill